TRE-menetelmä - Tärinäterapiaa stressinpurkuun

TRE-menetelmä perustuu kehon luontaiseen kykyyn purkaa kehon jännitteitä, joista vapautuminen aktivoituu helppojen fyysisten aloitusliikkeiden avulla.

Tärinäterapiaa stressinpurkuun -työpajat ja yksilöohjaus

TRE-menetelmä = Tension, Stress & Trauma Releasing Exercises, suomeksi Tärinäterapia on yksinkertainen harjoitusmenetelmä, jolla voit helpottaa stressioireitasi ja edesauttaa kehosi rentoutumista syvistä jännitystiloista sekä edistää rasituksen jälkeistä palautumista.

Kehon ja mielen hyvinvointi kietoutuvat toisiinsa. Tule mukaan rentoutumaan ja purkamaan kehon jännitystiloja. Opettelemaan helposti omaksuttava itsehoitomenetelmä.

Kurssien tarkoituksena on oppia purkamaan stressiä ja syväjännityksiä sekä antaa valmiuksia käsitellä mm. työstressiä ja arjen kiirettä, kehoa ja mieltä palauttavalla tavalla.

Harjoittelun tuloksena koetaan usein selkeitä, fyysistä hyvää oloa ja levollisuutta lisääviä vaikutuksia. TRE-menetelmä perustuu kehon luontaiseen kykyyn purkaa kehon jännitteitä, joista vapautuminen aktivoituu helppojen fyysisten aloitusliikkeiden avulla. Liikesarja saa aikaan kehossa harjoituksen aikana rentoutumisreaktion (tärinän/värinän/sykähtelyn), jonka kautta autonominen hermosto purkaa lihaksiston ja hermoston ylijännitystiloja ja niihin pakkautunutta energiaa.

Lue myös blogiteksti: Mitä on TRE?

Aloituskurssin tai jatko session lisätietoja voit kysyä suoraan minulta meilillä miinanainen(at)gmail.com tai instagramissa @avaramieli

TRE - Tärinäterapia stressinpurkumenetelmä työhyvinvoinnin tueksi

Kehosi osaa vapautua stressistä!

TRE Tärinäterapia stressinpurkumenetelmä työhyvinvoinnin tueksi on ryhmämuotoinen koulutus, joka sisältää perusteellisen ohjauksen Tärinäterapia -menetelmän itsenäiseen käyttöön omatoimisen stressin purkamisen ja rentoutumisen välineeksi.

TRE – Tension & Stress Releasing Exercises suomeksi Tärinäterapia -stressinpurkumenetelmä on yksinkertainen, nopeasti vaikuttava ja helposti omaksuttava menetelmä, joka aktivoi kehon oman mekanismin stressin purkamiseksi. TRE rentouttaa, aktivoi ja mobilisoi stressin ja traumaattisten kokemusten jännittämiä lihaksia.

Menetelmässä käynnistetään lihasten vapinana tai tärinänä alkavan luonnollinen ja nopeasti vaikuttavan palautumismekanismi, josta on apua myös nykyhetken stressinhallinnassa. Syvien lihasjännitysten vapautuessa kehon aistimukset, tunteet ja ajattelu jäsentyvät uudelleen yksilön omaksi tavaksi kokea itsensä ja olemisensa.

Kun aikaa on rajallisesti

TRE Tärinäterapia -työpaja, kun aikaa on rajallisesti

  • Aloituskurssin 3 tuntia, jonka aikana perehdytään Tärinäterapian teoreettiseen taustaan ja harjoittelun perusteisiin.
  • Työpaja järjestetään asiakkaan tiloissa tai erikseen vuokratussa tilassa, jonka asiakas kustantaa. (Ei kuulu alla olevaan hintaan)
  • Ryhmäkoko 3 - 15 osallistujaa (yhden ryhmän maksimi koko on 15 hlö, mutta työpajoja voidaan rakentaa useampia)

Kokonaishinta:

  • 1-3hlö 600€
  • 4-6hlö 1000€
  • 7-10 hlö 1400€
  • 10-15 hlö 1600€
  • Hintaan lisätään Alv. 24%

Ota yhteyttä -painike vie sinut yhteydenottolomakkeen luo. Voit myös laittaa minulle viestiä : miinanainen(at)gmail.com ja sovitaan aloituksesta!

Laajempi kokonaisuus

TRE Tärinäterapia stressinpurkumenetelmä työhyvinvoinnin tueksi -kokonaisuus

Aloituskurssin 2 tuntia, jonka aikana perehdytään Tärinäterapian teoreettiseen taustaan ja harjoittelun perusteisiin.

Viidellä seuraavalla viikolla 1 tunnin mittaisen ryhmämuotoisen Tärinäterapia -harjoituksen.

Jokaisen harjoituksen lopuksi käydään suullinen palautekeskustelu.

Ryhmäkoko max. 15 osallistujaa

Harjoitukset järjestetään asiakkaan tiloissa tai erikseen vuokratussa tilassa, jonka asiakas kustantaa. (Ei kuulu alla olevaan hintaan)

Kokonaishinta 4 900 € + alv. 24%

Lisäoptiona: Viisi kertaa joka toinen viikko toteutettava ryhmämuotoinen Tärinäterapia -harjoitus, mikäli ryhmäharjoittelua halutaan jatkaa koulutuksen jälkeen.

Ota yhteyttä -painike vie sinut yhteydenottolomakkeen luo. Voit myös laittaa minulle viestiä : miinanainen(at)gmail.com ja sovitaan aloituksesta!

Tärinäterapian -käyttäjät ovat kertoneet muun muassa näistä hyödyistä heille itselleen:

Vähemmän huolia ja ahdistusta

Enemmän energiaa ja kestävyyttä

Vähemmän työstressiä

Parempi uni

Vähemmän lihas- ja selkäkipuja

Lähetä minulle viesti