Kaupan ehdot

Toimitusehdot (voimassa 4.1.2023 alkaen)

Tiina Miinalainen (y-tunnus: 3000315-7) myy palveluita ja digitaalisia tuotteita yrityksille ja yksityishenkilöille. Tilaajan tulee olla täysi-ikäinen tai hänellä pitää olla huoltajan lupa tilaamiseen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tilauksen yhteydessä asiakkaan tulee ilmoittaa sähköpostiosoite sekä puhelinnumero (tilausvahvistusta & tuotteen toimittamista varten). Tilaaja on vastuussa tilauksen sekä täyttämiensä tietojen tarkistamisesta ja oikeellisuudesta. Tilaaja sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Saat sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

  • Tilauksen sisällön ja tuotteiden lukumäärän
  • Laskun loppusumman
  • Veroerittelyn

Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2 Lutakonaukio
740100 Jyväskylä 
paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta

Toimitustavat ja -aika

Tilaukset käsitellään 2-3 arkipäivän aikana. Äänitetuotteet toimitetaan 2-4 vk sisällä tilauksesta, asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.

Palvelut jotka toteutetaan etänä Zoomin kautta sovitaan aina erikseen sähköpostitse tilaajan/asiakkaan kanssa. Ennen palvelun toteutumista, sovittua aikaa voidaan siirtää yhden kerran. Palvelu tapahtuman tulee toteutua 6 kuukauden sisällä ostopäivästä.

Digitaaliset tuotteet toimitetaan heti maksutapahtuman jälkeen tilaajan sähköpostiin.

Vaihto- ja palautusehdot

Verkkokaupan kautta ostettua digitaalista tuotetta ei voi palauttaa tai vaihtaa rahaksi tuotteen luonteen vuoksi. Digitaalisten tuotteiden osalta peruuttamisoikeus poistuu siinä kohtaa, kun tuotteen lähetys on käynnistynyt tai se on kokonaan toimitettu. Tuotteen lähetys katsotaan käynnistyneeksi, kun asiakas on tilannut tuotteen ja vienyt maksutapahtuman loppuun. Tämän jälkeen asiakkaalle on lähtenyt esimerkiksi latauslinkki tai hänelle on luotu tunnukset palveluun. Asiakas antaa digitaalisen tuotteen tilauksessa ennakkosuostumuksen, että tilaus voidaan lähettää välittömästi ennen peruuttamisajankohdan päättymistä.

Verkkokaupan kautta ostettua palvelua ei voida palauttaa tai vaihtaa rahaksi. Ennen palvelun toteutumista, sovittua aikaa voidaan siirtää yhden kerran ja palvelutapahtuman tulee toteutua 6 kuukauden sisällä ostopäivästä.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitus- ja peruutusehtojamme sekä sivujen muita tietoja. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitus- ja peruutusehtoihin.

Tietosuojaseloste

Verkkokaupassa noudatetaan Avara mieli tietosuojaselostetta.