Olen luovalla tauolla..

En juuri nyt tarjoa Human Design palveluita tai muitakaan palveluita, mutta toivottavasti viihdyt sivuillani ja jos haluat pysyä matkassa mukana, tutustu mun Substack -sivuun, jossa olen luovalla tauolla.

Human Design yritysvalmennus

Human Design on loistava työkalu yrittäjyyteen ja yrityksen kehittämiseen. Se auttaa tunnistamaan omia vahvuuksiasi yrittäjänä ja miten ne tulevat näkyväksi yrityksessäsi sinulle luontaisella, omalle tuntuvalla tavalla. Jotta sekä sinä että yrityksesi voisitte hyvin.

avara-mieli_kehokartta

Vahvuuksien lisäksi Human Design yritysvalmennus tuo tietoisuuteen yrittäjyyden mahdolliset haasteet.

Jokaisen Human Design yritysvalmennus -palvelun (Kosketa, Rakenna & Kasvata) tarkoitus on tuoda sinulle vahvistusta ja luottamusta omalle urallesi. Ne tarjoavat käytännön työkaluja kulkea sitä polkua, joka tuntuu omalta.

Kosketa

Yrittäjän markkinointi ja viestintä – Human Designin silmin

Onko sinun vaikea sopeutua yleiseen mielikuvaan yrittäjyydestä? Haluaisitko luoda itsellesi sopivan ja omannäköisen yrittäjän arjen? Onko markkinointi ja viestintä vaikeaa tai jopa vähän ahdistavaa?

Tämä minikurssi on sinulle, joka kompastelet yrityksesi markkinoinnin ja viestinnän kanssa. Kurssilla kerron, miten voit löytää Human Designin kautta itsellesi sopivan tavan olla ja tulla näkyväksi oman yrityksesi kanssa.

Rakenna & kasvata

Henkilökohtainen Human Design 1:1 - Kouluttava yritysvalmennus

Rakenna ja Kasvata kouluttavissa Human Design -valmennuksissa syvennymme sinun yrityksesi sydämeen eli sinuun.

Vahvuuksien lisäksi Human Design yritysvalmennus tuo tietoisuuteen yrittäjyyden mahdolliset haasteet. Se tarjoaa käytännön työkaluja niiden kohtaamiseksi ja ylittämiseksi. Niiden avulla on mahdollista tehdä itsensä kanssa rauha.

KOKEMUKSIA YRITTÄJYYSVALMENNUKSESTA

”Tyylisi ja tapasi tehdä tulkintaa veti voimakkaasti puoleen. Sanoitat taitavasti, olet inhimillinen, aito ja sinulla on valtavasti annettavaa. Ilo ja innostus kuuluu ja näkyy ulospäin! Teet tätä suoraan sydämestä.”

"Human Design luenta tuntui…
Avaavan monta solmua ja selkiyttävän elämässäni monia käännekohtia! Tuntui niin ihanalta kuunnella, kun joku toinen avaa sun sisintä ymmärrettävästi kuvailtuna. Harvoin kukaan kuitenkaan tuntee niin läheisesti saatika kertoo sinusta sinulle itsellesi. On tärkeää saada kuulla olevansa ainutlaatuinen pilkkuineen ja raitoineen. Siltä minusta tuntuu luennan jälkeen."

"Human Design luenta tuntui…Ihmeelliseltä, hauskalta ja lohduttavalta. Luenta tuntui samaan aikaan ihanan tutulta, mutta kuitenkin kaikki oli uutta ja ihmeellistä."