Human Design koulutuksen alumnit!

Alla näet mun Human Design koulutuksen käyneet alumnit, heidän esittelynsä sekä miten ottaa heihin yhteyttä.

Jokainen koulutuksen käynyt on saanut tiedot joiden avulla he voivat käyttää Human Designia työssään (ja elämässään) itselleen sopivalla tavalla. Joten katso myös mitä he tarjoavat.

Jos haluat kuulla tarkempia suosituksia minulta kouluttajana laita sähköpostia: tiina@avaramieli.com

Oletko itse kiinnostunut kouluttautumaan Human Designin pariin? Tutustu täältä!

Alumnit 2023

Inka Palokangas

Emotionaalinen Manifesting Generaattori 2/4

Olen Inka rempseä, emotionaalinen manifesting generaattori. Profiilini on 2/4 ja rakastan omaa puuhailukuplaani, mutta en voisi elää ilman syvällisiä keskusteluja muiden ihmisten kanssa ja ehkä juuri siksi olen päätynyt Human Designin pariin.

Human Design on tuonut elämääni valtavasti lisää syvää ymmärrystä, miksi olen sellainen kuin olen ja miksi muut ovat sellaisia kuin ovat. Se on auttanut minua hyväksymään ja rakastamaan itseäni ja lisännyt myös samaa hyväksyntää ja rakkautta muita kohtaan.

Human Designin avulla olen oppinut tunnistamaan omia varjojani paremmin ja löytänyt keinoja työstää niitä ja siten muuttaa elämääni paremmaksi. Sen avulla olen löytänyt oman uniikin tapani olla maailmassa ja elää juuri itseni näköistä, minulle sopivaa elämää.

Olen aina ollut kiinnostunut kaikesta henkisyyteen ja ihmisyyteen liittyvästä olipa se uskonto, astrologia, psykologia tai Tarot-kortit. Minusta elämässä mikään ei ole niin tärkeää, kuin tuntea itsensä, koska vain silloin voimme elää onnellista, itsemme näköistä elämää ja luoda sellaista myös ympärillemme.

Näin alussa teen perustulkintoja päivätyöni ohella, ja opiskelen samalla koko ajan lisää. Haluan auttaa muitakin tuntemaan itsensä paremmin ja siten löytämään omat upeat erityispiirteensä ja elämään oman itsen näköistä elämää.

👉 Tarjoan Human Design tulkintoja pienimuotoisesti livenä (asuinpaikkani lähiseuduilla) tai etänä. Ole yhteydessä sähköpostilla: inkapalokangas22@gmail.com

📍Suonenjoki & Kuopio, Suomi

Heli Pietarinen

Sacraali Generaattori 5/1

Human Design on tuonut elämääni ymmärrystä itsestä ja toisista ja kehon kuuntelemisen ja sen viesteihin reagoimisen ja uskomisen.

Haluan tuoda HD:n avulla ihmisille tunteen ja ymmärryksen siitä, että he ovat täydellisiä juuri sellaisina yksilöinä kuin ovat, huolimatta siitä mitä muut heistä sanovat tai mihin muottiin heitä yritetään toisten ihmisten tai yhteiskunnan osalta tunkea.

Olen it-alalta irtisanoutunut, tyhjän päälle yrittäjäksi hypännyt, elämään luottava ja sitä rakastava elämänsä parhaassa iässä oleva polkuja valaiseva sielu.

Olen rauhallinen, lämminhenkinen ja luotettava, se peruskallio tai satoja vuosia pystyssä seisonut puu, johon voi nojata ja jolle voi luottamuksella uskoa asiansa. Kesällä viihdyn mökillä koiran ja mieheni kanssa ja syksyllä minut löytää sienimetsästä. Talvella sytyttelen kynttilöitä tuomaan lämpöä, valoa ja tunnelmaa.

Olen ratkaisukeskeinen valmentaja, LCF Life Coach ja käytän valmennuksissani myös NLP:tä, erilaisia meditaatiotekniikoita ja energiatyöskentelyä. Haluan ottaa Human Designin osaksi valmennuksia.

👉 Tarjoan Human Design -tulkintoja etänä, ota yhteyttä sähköpostilla: helipietarinen@hotmail.com

📍Jyväskylä, Suomi

Maria Björkell

Emotionaalinen Manifesting Generaattori 5/1

Olen Maria, emotionaalinen Manifesting Generaatori 5/1, 7llä aktiivisella keskuksella ja kaikki nuolet osoittaen oikealle. Elämäni aikana olen vaihtanut suuntaa usein, just kun olen kuvitellut löytäväni se minun juttuni, jotain uutta on ilmestynyt. Pitkään mietin mitä vikaa minussa on, kun en voinut päättää mitä haluan elämälläni tehdä.

Human Design näytti minulle, että minun kuuluu elää juuri näin, seuraten sitä mikä minua vetää puoleensa siinä hetkessä. Tämä tieto on antanut vapauden olla sellainen kun olen, vaihtaa suuntaa kun haluan, uppoutua 1. linjamaisesti tiedon kaninkoloihin ja 5. linjamaisesti tarjota muille ratkaisuja ongelmiin.

Inkarnaatioristini Left Angle Cross of Confrontation antaa minulle voimaa kohdata vaikeat aiheet, jotta kasvaisimme ja muuttuisimme ihmisinä.

Koulutuksiltani olen Sosionomi (AMK), tuotantopuutarhuri, permakulturisti ja Human Design-tulkitsija. Näiden lisäksi olen itsenäisesti lukenut ja tutkinut vaikka minkäänlaisia aiheita ja käynyt lyhyitä kursseja.

Tällä hetkellä teen osa-aikatyötä puutarhamyyjänä ja tarjoan vapaa-ajallani Human Design-tulkintoja ruotsiksi ja suomeksi.

👉 Ole yhteydessä sähköpostilla:
magickaleverydaylife@gmail.com

Instagram: @innerlight_maria (Ruotsiksi)

📍Porvoo, Suomi

Mikaela Holmberg

Sacraali Generaattori 5/1

Olen Mikaela, 5/1 sakraali generaattori. Olen vuosia tutkinut henkisyyttä, tutkien kaikkea tarotista astrologiaan. Lopulta löysin Human Designin, joka tarjoaa käytännöllisen tavan tutustua itseensä, ymmärtää ja hyväksyä itsensä. Oma elämäntehtäväni on luoda ja kulkea omaa ainutlaatuista polkuani, mikä voi inspiroida muita kuuntelemaan sisäistä ääntään ja löytämään oman polkunsa.

Olen koulutettu integroiva muutosvalmentaja, ja Human Design on muodostunut olennaiseksi osaksi valmennustyötäni. Itsensä tunteminen ja tiedostaminen mahdollistavat elämän muuttamisen paremmaksi.

Human Design -tulkinta voi avata ovia syvempään itsetuntemukseen ja ohjata sinua kohti sitä, mikä sielusi syvyyksissä resonoi. Se kunnioittaa ainutlaatuista designiasi sekä tapaasi tuntea, aistia ja kokea maailmaa, auttaen sinua elämään täysin linjassa todellisen itsesi kanssa.

👉 Ole yhteydessä sähköpostilla:
omapolkuvalmennus@gmail.com

📍Hämeenlinna, Suomi

Alumnit 2022

Katri Peuralinna

Sacraali Generaattori 3/6

Human Design on tuonut laajempaa ymmärrystä itsestäni. Hyväksyn paremmin itseni sellaisena kuin olen ja ymmärrän myös muiden käyttäytymistä paremmin.

Haluan olla apuna muille, jotta he voisivat löytää omat uniikit ja ihmeelliset ominaisuutensa ja arvostaa niitä.

Human Design on uusin intohimoni. Teen perustulkintoja ja opiskelen jatkuvasti lisää.

Olen myös Tantric Life Coach (Wild Heart Academin kouluttama) ja pidän esim. tantrailtoja Lahdessa ja noin vuoden kestävää Wild Heart Transformation tantrakoulutusta.

Kolmas osaamisalueeni on energiahoidot. Olen Suomen Energiahoitajien kouluttama kolmostason hoitaja, jonka lisäksi teen oman tyylistä energiahoitoa. Hoidoissani avarretaan tietoisuutta, päästetään irti menneistä kytköksistä ja nykyisistä haitallisista käytösmalleista.

Peruskoulutukseltani olen biologian ja maantiedon opettaja, mutta olen lopettanut tämän 20 vuotta kestäneen urani ja perustanut oman yrityksen. Tervetuloa nettisivuilleni tutustumaan minuun ja palveluihini tarkemmin.

👉 Tarjoan perustulkintoja Human Designista. Tulkinnat tehdään zoomissa ja siitä saa tallenteen itselleen.

👉 Lisätiedot ja ajanvaraus löytyvät nettisivultani.

www.rakkaudenvirta.fi
katri@rakkaudenvirta.fi
IG: @rakkaudenvirta
FB: Rakkaudenvirta
📍Lahti, Suomi

Jaana-Maija Pohjala

Ego Manifestori 6/2

Olen 6/2 ego manifestori, jolla on 7 avointa keskusta ja kaikki kehokartan nuolet oikealle. Elän parhaillaan 6.linjan kolmivaiheisen elämän viimeistä vaihetta.

Erakkopuoleni ja avoimet keskukseni ns. huutavat omaa tilaa ja omaa aikaa, mutta nautin todella myös ihmisten kohtaamisista ja syvällisistä keskusteluista.

Olen iloa ja keveyttä rakastava kissa kainalossa nukkuja, meren kuohuista lumoutuva ikuinen pohdiskelija.

Kun tutustuin Human Designiin niin tuntui kuin kaikki elämäni palaset olisivat loksahtaneet paikoilleen. Tuli valtava määrä oivalluksia, selkeyttä, ymmärrystä, helpotusta ja tietysti myös uusia oppimisen paikkoja ja kokeiluja.

Human design antoi uuden näkökulman, jolla kuvata ja sanoittaa meidän jokaisen ainutlaatuisuutta.

Unelmana olisi auttaa ihmisiä ymmärtämään ja arvostamaan itseään ja toisiaan.

👉 Ole Jaana-Maijaan yhteydessä s-postilla jos haluat hänen katsovan karttaasi.

jmpohjala@hotmail.com
📍Espoo ja Pukkila, Suomi

Riikka Hartikainen

Sacraali Generaattori 4/1

Olen 4/1 Generaattori, sakraali auktoriteetilla. Neloslinjani tekee minusta lämpimän ja helposti lähestyttävän ja avoimet tunnekeskukseni ja sydänkeskukseni empaattisen ja ymmärtäväisen. Inkarnaatioristini on Cross of Depth, joten uppoan myös mielelläni syvällisiin keskusteluihin elämästä ja ihmisyydestä. Olen suhteellinen aktiivisen karttani kanssa aika joustamaton ulkopuolisille energioille, mutta olen tästä tietoinen ja laajennankin mielelläni käsitystäni maailmasta muiden kautta. Olen täällä 4/1:sena kääntämässä muiden suuntaa.

Tein aika suuren elämänmuutoksen omien haaveideni perässä ja asun tätä nykyä Christchurchissa, Uudessa-Seelannissa. Opettelen tällä hetkellä elämään hetkessä, kuuntelemaan sisäistä ääntäni ja antautumaan sille, mitä elämä tielleni tuo.

Human Design on lisännyt tosi paljon ymmärrystä omia luontaisia piirteitäni kohtaan. Olen hyväksynyt, että joustamattomuus ja omaan suuntaan kulkeminen kuuluvat mun prosessiin ja se on minulle luontaista. Onkin huomattavasti helpompaa hyväksyä itsensä, kun tietää omien piirteidensä olevan osa omaa designia. Uskallan myös nykyään kulkea varmemmin kohti omia haaveitani ja tavoitteitani, sillä tiedostan, että Generaattorina oma jaksamiseni edellyttää, että toteutan elämässäni itselleni mieluisia asioita.

Haluan jakaa tietoa Human Designista ja auttaa tutustumaan omaan kehokarttaan. Haluan myös tarjota tulkintoja kun aika on sille sopiva.

riikka.hartikainen1@gmail.com
IG: alignwithriikka
📍Christchurch, Uusi-Seelanti

Taru Tarkkonen

Intuitio Manifestori 5/1

Human Design on tuonut elämään vapauden olla minä.

Tulevaisuudessa tahdon auttaa muita myös löytämään itsestään vastauksia.

Tällä hetkellä en tarjoa Human Design palveluita, mutta toivottavasti lähitulevaisuudessa.

tarutar@hotmail.com
IG: @tarutar77
📍Lieto, Suomi

Maija Lehtonen

Identiteetti Projektori 6/2

Olen utelias elämälle, ja tutkin ihmisen ja universumin vuorovaikutusta. Länsimainen astrologia, Maya astrologia, Human Design / Bioenergiaterapeutti. Maijan hyvä olo tmi.

Human Design on tuonut elämään lisää itsetuntemusta, tietoisen ja tiedostamattoman mielen tutkimisen.

Tulevaisuudessa haluan opiskella lisää ja hyödyntää tietoa käytännössä.

👉 Ole Maijaan yhteydessä s-postilla jos haluat hänen katsovan karttaasi.

maija.lehtonen@kolumbus.fi
FB: Astrologimaya
📍Espoo, Suomi

ONKO HUMAN DESIGN KOULUTUS SINULLE?

Oletko life coach, valmentaja, terapeutti, psykoterapeutti, yrittäjä, HR henkilö tai vastaava? Haaveiletko Human Designin käyttämisestä omassa työssäsi tai Human Design tulkintojen tekemisestä tai muutoksesta omassa elämässäsi?