Human Design koulutuksen alumnit!

Alla näet mun Human Design koulutuksen käyneet alumnit, heidän esittelynsä sekä miten ottaa heihin yhteyttä.

Jokainen koulutuksen käynyt on saanut tiedot joiden avulla he voivat käyttää Human Designia työssään (ja elämässään) itselleen sopivalla tavalla. Joten katso myös mitä he tarjoavat.

Jos haluat kuulla tarkempia suosituksia minulta kouluttajana laita sähköpostia: miinanainen@gmail.com

Oletko itse kiinnostunut kouluttautumaan Human Designin pariin? Seuraava koulutus alkaa syyskuussa 2023 - Tutustu täältä!

Alumnit 2022

Riikka Hartikainen

Sacraali Generaattori 4/1

Olen 4/1 Generaattori, sakraali auktoriteetilla. Neloslinjani tekee minusta lämpimän ja helposti lähestyttävän ja avoimet tunnekeskukseni ja sydänkeskukseni empaattisen ja ymmärtäväisen. Inkarnaatioristini on Cross of Depth, joten uppoan myös mielelläni syvällisiin keskusteluihin elämästä ja ihmisyydestä. Olen suhteellinen aktiivisen karttani kanssa aika joustamaton ulkopuolisille energioille, mutta olen tästä tietoinen ja laajennankin mielelläni käsitystäni maailmasta muiden kautta. Olen täällä 4/1:sena kääntämässä muiden suuntaa.

Tein aika suuren elämänmuutoksen omien haaveideni perässä ja asun tätä nykyä Christchurchissa, Uudessa-Seelannissa. Opettelen tällä hetkellä elämään hetkessä, kuuntelemaan sisäistä ääntäni ja antautumaan sille, mitä elämä tielleni tuo.

Human Design on lisännyt tosi paljon ymmärrystä omia luontaisia piirteitäni kohtaan. Olen hyväksynyt, että joustamattomuus ja omaan suuntaan kulkeminen kuuluvat mun prosessiin ja se on minulle luontaista. Onkin huomattavasti helpompaa hyväksyä itsensä, kun tietää omien piirteidensä olevan osa omaa designia. Uskallan myös nykyään kulkea varmemmin kohti omia haaveitani ja tavoitteitani, sillä tiedostan, että Generaattorina oma jaksamiseni edellyttää, että toteutan elämässäni itselleni mieluisia asioita.

Haluan jakaa tietoa Human Designista ja auttaa tutustumaan omaan kehokarttaan. Haluan myös tarjota tulkintoja kun aika on sille sopiva.

riikka.hartikainen1@gmail.com
IG: alignwithriikka
📍Christchurch, Uusi-Seelanti

Katri Peuralinna

Sacraali Generaattori 3/6

Human Design on tuonut laajempaa ymmärrystä itsestäni. Hyväksyn paremmin itseni sellaisena kuin olen ja ymmärrän myös muiden käyttäytymistä paremmin.

Haluan olla apuna muille, jotta he voisivat löytää omat uniikit ja ihmeelliset ominaisuutensa ja arvostaa niitä.

Human Design on uusin intohimoni. Teen perustulkintoja ja opiskelen jatkuvasti lisää.

Olen myös Tantric Life Coach (Wild Heart Academin kouluttama) ja pidän esim. tantrailtoja Lahdessa ja noin vuoden kestävää Wild Heart Transformation tantrakoulutusta.

Kolmas osaamisalueeni on energiahoidot. Olen Suomen Energiahoitajien kouluttama kolmostason hoitaja, jonka lisäksi teen oman tyylistä energiahoitoa. Hoidoissani avarretaan tietoisuutta, päästetään irti menneistä kytköksistä ja nykyisistä haitallisista käytösmalleista.

Peruskoulutukseltani olen biologian ja maantiedon opettaja, mutta olen lopettanut tämän 20 vuotta kestäneen urani ja perustanut oman yrityksen. Tervetuloa nettisivuilleni tutustumaan minuun ja palveluihini tarkemmin.

👉 Tarjoan perustulkintoja Human Designista. Tulkinnat tehdään zoomissa ja siitä saa tallenteen itselleen.

👉 Lisätiedot ja ajanvaraus löytyvät nettisivultani.

www.rakkaudenvirta.fi
katri@rakkaudenvirta.fi
IG: @rakkaudenvirta
FB: Rakkaudenvirta
📍Lahti, Suomi

Maija Lehtonen

Identiteetti Projektori 6/2

Olen utelias elämälle, ja tutkin ihmisen ja universumin vuorovaikutusta. Länsimainen astrologia, Maya astrologia, Human Design / Bioenergiaterapeutti. Maijan hyvä olo tmi.

Human Design on tuonut elämään lisää itsetuntemusta, tietoisen ja tiedostamattoman mielen tutkimisen.

Tulevaisuudessa haluan opiskella lisää ja hyödyntää tietoa käytännössä.

👉 Ole Maijaan yhteydessä s-postilla jos haluat hänen katsovan karttaasi.

maija.lehtonen@kolumbus.fi
FB: Astrologimaya
📍Espoo, Suomi

Taru Tarkkonen

Intuitio Manifestori 5/1

Human Design on tuonut elämään vapauden olla minä.

Tulevaisuudessa tahdon auttaa muita myös löytämään itsestään vastauksia.

Tällä hetkellä en tarjoa Human Design palveluita, mutta toivottavasti lähitulevaisuudessa.

tarutar@hotmail.com
IG: @tarutar77
📍Lieto, Suomi

Jaana-Maija Pohjala

Ego Manifestori 6/2

Olen 6/2 ego manifestori, jolla on 7 avointa keskusta ja kaikki kehokartan nuolet oikealle. Elän parhaillaan 6.linjan kolmivaiheisen elämän viimeistä vaihetta.

Erakkopuoleni ja avoimet keskukseni ns. huutavat omaa tilaa ja omaa aikaa, mutta nautin todella myös ihmisten kohtaamisista ja syvällisistä keskusteluista.

Olen iloa ja keveyttä rakastava kissa kainalossa nukkuja, meren kuohuista lumoutuva ikuinen pohdiskelija.

Kun tutustuin Human Designiin niin tuntui kuin kaikki elämäni palaset olisivat loksahtaneet paikoilleen. Tuli valtava määrä oivalluksia, selkeyttä, ymmärrystä, helpotusta ja tietysti myös uusia oppimisen paikkoja ja kokeiluja.

Human design antoi uuden näkökulman, jolla kuvata ja sanoittaa meidän jokaisen ainutlaatuisuutta.

Unelmana olisi auttaa ihmisiä ymmärtämään ja arvostamaan itseään ja toisiaan.

👉 Ole Jaana-Maijaan yhteydessä s-postilla jos haluat hänen katsovan karttaasi.

jmpohjala@hotmail.com
📍Espoo ja Pukkila, Suomi

ONKO HUMAN DESIGN KOULUTUS SINULLE?

Oletko life coach, valmentaja, terapeutti, psykoterapeutti, yrittäjä, HR henkilö tai vastaava? Haaveiletko Human Designin käyttämisestä omassa työssäsi tai Human Design tulkintojen tekemisestä tai muutoksesta omassa elämässäsi?