Human Design ja vanhemmuus

Vanhemmuus ei ole aina helppoa ja se nostaa pintaan erilaisia tunteita.

  • Tiedätkö sen tunteen kun haluat antaa lapsellesi kaiken, mitä et itse saanut?
  • Sen tunteen kun oma ymmärrys ei riitä ja hermo menee?
  • Tai sen kun tajuat miten ihana ja raivostuttava tämä pieni ihminen on?
  • Kun tajuat, että olisit valmis menemään vankilaan tuon pienen olennon puolesta?

Entä se hetki kun huomaat, miten erilainen tai samanlainen lapsi onkaan sinuun verrattuna ja siksi otatte yhteen mitä ihmeellisimmistä asioista?

Samalla saatat miettiä, ettet halua valuttaa omia traumojasi ja kokemaasi paskaa alaspäin.

Tämä on kaikki osa vanhemmuutta.

Mutta mitä jos sinun lapsesi ei tarvitsisi kulkea yhtä raskasta tietä kuin sinun?

Jos voisit tukea häntä elämään omannäköistä elämää? Sellaista, joka rakentuu hänen vahvuuksilleen.

Mitä jos voisit auttaa häntä tekemään päätöksiä itsestään käsin, jotta hän voi nauttia elämästään omana itsenään? Nähden herkkyyden tai tietyn joustamattomuuden vahvuutena.

Osaten asettaa terveitä rajoja ja silti elää elämää itselleen sopivien ihmisten kanssa. Sen sijaan, että hän oppii sanomaan kyllä vain siksi, että joku muu olisi tyytyväinen ja onnellinen. Entä jos hän voisikin nauttia elämästään omana itsenään?

Mitä jos voisit antaa lapsellesi työkalut tähän kaikkeen ja tukea hänen luontaista kasvuaan, haluaisitko antaa sen mahdollisuuden lapselle?

Human Design vanhemmuuden tukena

Itselleni vanhemmuus on ollut yksi itseäni eniten kasvattava kokemus. Human Design toi omaan vanhemmuuteen helpottavan ja konkreettisen tavan kohdata itseni vanhempana ja puolisona. Isoin anti on ollut kuitenkin kyky antaa lapsen olla se, kuka hän aidoimmillaan on.

Human Design vanhemmuuden tukena -opastus

Human Design vanhemmuuden tukena -opastus on tarkoitettu ensisijaisesti lapsen vanhemmille tai huoltajille (yhdelle tai useammalle). Se toteutetaan etänä Zoomin välityksellä.

Siinä kartoitetaan koko perheen dynamiikkaa kaikkien sen jäsenten karttojen kautta, ei pelkästään lapsen kartan. Näin varmistetaan se, että koko perhe hyötyy Human Design sessiosta arjen ja käytännön tasolla. Kun ymmärrämme, miksi joku toimii tietyllä tavalla, sitä on helpompi kunnioittaa. Silloin on myös helpompi luottaa toisen ihmisen prosessiin.

Esimerkiksi on helpompi ymmärtää, että toinen ei toinen ei kiusallaan “vitkuttele” vaan hän tarvitsee enemmän aikaa tehdä päätöksiä kuin toinen. Tai että lapsi ei kiusallaan vaihda mieltymyksiään usein, vaan hän vain tarvitsee vaihtelua voidakseen hyvin.

Sinä vanhempana tunnet lapsesi jo todella hyvin ja tämä sessio vahvistaa olemassa olevaa tietämystäsi. Se auttaa konkreettisesti tukemaan lastasi ja tarjoaa työkaluja opettaa hänelle tapoja kuunnella itseään ja omaa sydäntään.

Human Design vanhemmuuden tukena e-kirja

Human Design vanhemmuuden tukena e-kirja on kirjoitettu sinua varten, joka haluat tukea lastasi hänen luontaisen energiansa kautta. Samalla opit itsestäsi paljon lisää, kun yhdessä kokeilette ja opitte huomaamaan, mikä toimii ja mikä ei.

E-kirjan on tehty mahdollisimman yksinkertaiseen, helppo lukuiseen ja käytännönläheiseen muotoon, jotta se on helppo ottaa mukaan osaksi yhteistä elämää.

Sinä vanhempana tunnet lapsesi jo todella hyvin. Tämä e-kirjan tavoite on vahvistaa olemassa olevaa tietämystäsi. Se auttaa myös konkreettisesti tukemaan lastasi ja tarjoaa työkaluja opettaa hänelle tapoja kuunnella itseään ja omaa sydäntään.

HUOM. Tällä hetkellä e-kirja ei ole nettikaupassa myynnissä (38€ sis.alv.) mutta jos haluat lisätietoja tai ostaa kirjan laita sähköpostia: tiina(at)avaramieli.com

Tutustu maksuttomaan minikurssiin:

PS. Olen luovalla tauolla..

En juuri nyt tarjoa Human Design palveluita tai muitakaan palveluita, mutta toivottavasti viihdyt sivuillani ja jos haluat pysyä matkassa mukana, tutustu mun Substack -sivuun, jossa olen luovalla tauolla.