Ilmainen minikurssi

Human Designin perusteet

Human Design on tapa havaita, huomata, oppia itsestään ja hyväksyä omat ominaisuudet, etenkin ne jotka eivät sovi yhteiskunnan asettamiin normeihin. Human Design antaa fiiliksen nähdyksi tulemisesta, kyvyn hyväksyä itsensä syvemmin ja luvan olla just se kuka on.

avara-mieli_kehokartta

Vaihe 1: Luo oma karttasi

Jos et ole vielä ladannut omaa Human Design kehokarttaasi, voit tehdä sen ensiksi. Tarvitset vain syntymäpäiväsi, tarkan syntymä klo ajan ja syntymä paikan, joilla järjestelmä laskee sinun uniikin Human Design kehokarttasi. Huom. kun syötät tietosi, älä ruksaa alhaalla olevaa boksia, muuten järjestelmä voi laskea karttasi väärin.

Vaihe 2: Katso Human Designin perusteet -video

Aloita katsomalla ensimmäinen video jossa kerron Human Designin perusteista. Muilla videoilla syvennytään sinun ja neljään muuhun energiatyyppiin, strategioihin ja auktoriteetteihin sekä siihen mitä ne tarkoittavat.

Vaihe 3: Sitten mennään yksityiskohtiin

Voit katsoa vain oman energiatyyppisi videon tai vaikka koko perheesi ja tuttujesi videot jos haluat. Viimeisenä on video kehokartan tulkitsemiseen: mitä tarkoittavat kartan neliöt, kolmiot, värit, numerot ja sybolit?

Generator & Manifesting Generator Aura

Olet täällä innostumassa ja nauttimassa - rakentamassa rakastamiasi asioita. Kun luotat luonnolliseen prosessiisi ja kuuntelet kehoasi, seuraava askel näkyy luonnostaan ilman jahtaamista.

Opi lisää Generaattorista
Opi lisää Manifesting Generaattorista

Manifestor Aura

Olet täällä aloittamassa - saadaksesi haluamasi asiat tapahtumaan. Kun annat ja vastaanotat tietoa, saat tietoisuutta siitä, milloin ottaa seuraava askel ja minne.

Projector Aura

Olet täällä opastamassa - näyttämässä muille, mistä olet innostunut. Kun luotat lahjoihisi ja annat itsesi nähdä, huomaat jotain, joka osoittaa seuraavan vaiheen.

Reflector Aura

Olet täällä tuntemassa, kokemassa ja heijastamassa sitä, mihin sinut on kutsuttu. Kun olet lempeä prosessissasi ja annat itsellesi aikaa niin vähän tai paljon kuin tarvitset, että tilaa tarkkailla asioita kokonaisvaltaisesti, tunnistat luonnollisesti seuraavan vaiheen.

Tutustu kehokarttaan

Miten lukea Human Design kehokarttaa? Mitä kaikki värit, symbolit, numerot, neliöt ja kolmiot tarkoittavat?

Henkilökohtainen tulkinta omasta kartasta?

Olen itse luovalla tauolla ja en tee tällä hetkellä tulkintoja. Olen kuitenkin kouluttanut Human Design tulkitsijoita, joita voin suositella. Tutustu jokaiseen ja ota yhteyttä häneen, joka vetää sua puoleensa. Voit myös kysyä lisätietoja häneltä tai multa.