Olen Tiina Miinalainen, oppaasi Itsetuntemuksen ja Human Designin maailmaan.

Koen, että minun tehtäväni on auttaa sinua kohtaamaan ja tutustumaan itseesi sekä kehoosi. Haluan sinun ymmärtävän itseäsi, muita ihmisiä ja koko maailmaa paremmin. Avara mieli on nimike, jonka kautta tätä tehtävää ja itseäni toteutan. Human Design palvelujen ja sisällön lisäksi tarjoan TRE Tärinäterapia -palveluita ja teen taidetta.

Human Design on minulle rakkauden kieli.

Sen avulla minun on ollut helpompi rakastaa ja hyväksyä itseni. Energia virtaa vapaammin elämässäni ja vastustus on vähentynyt. Sen myötä ymmärrän, ettei haittaa, vaikka en välttämättä ole tämän yhteiskunnan ihanneversio, enkä aina toimi niin kuin yleisesti odotetaan.

Enemmänkin olen se aikuinen, joka leikkii liukuportaissa, kävelee paljain jaloin luonnossa ja maistaa puita. Siitä huolimatta saan rakastaa itseäni, läheisiäni ja elämääni.

Olen ikuinen oppija ja innostuja, joka lähestyy asioita lempeästi rakkaudella.

Siihen toisinaan kuuluu se, että kyseenalaistan asioista ja ”potkin persuksille”, kun tarvitaan. Minulla on lukihäiriö, perhe, asuntolaina ja koira. Rakastan luontoa, käsillä tekemistä, matkustelua ja hyviä syvällisiä keskusteluja.

Human Designia opiskelin Jes Fieldsin ja Téo Montoyan johdolla kesäkuusta 2020 - syyskuuhun 2021.

Tutustu Human Design kursseihin ja tulkintoihin