Human Design - Omannäköinen elämä

Human Design on työkalu itsensä tuntemiseen ja hyväksymiseen sekä omannäköisen elämän rakentamiseen. Se kertoo, kuka olet ja mikä on sinulle luonnollinen tapa toimia ja tehdä valintoja.

Tästä pääset alkuun

Human Designin avulla

Tulet tietoiseksi vahvuuksistasi, mutta myös niistä asioista ja teemoista elämässäsi, jotka sinua haastavat.

Ymmärryksesi itseä ja muita, koko maailmaa kohtaan laajenee.

On helpompi luovia elämässä eteenpäin ja löytää elämään ne ihmiset, jotka näkevät sinut.

Human Design on hyvin käytännönläheinen lähestymistapa omaan itseen.

Se tarjoaa konkreettisia vinkkejä, joiden avulla vapaudut nauttimaan elämästäsi. Se auttaa asettamaan tarvitsemasi rajat ja pitämään niistä kiinni. Ennen kaikkea se lopettaa jatkuvan tarpeen korjata ja muuttaa itseä ympäröivän maailman mukaan. Sillä se kertoo, mitkä piirteet ovat aitoa sinua.

Millaista on sinun omannäköinen elämä?

avara-mieli_kehokartta

Syntymäsi hetkellä sinusta on tullut sinä.

Kaikki luontaiset ominaisuutesi, vahvuutesi ja haasteesi ovat sinuun jo silloin liitetty. Sen aitouden Human Design tuo näkyväksi. Tulkinnoissa valmentajasi toimii enemmän tiedonvälittäjänä kuin varsinaisena tulkitsijana. Hän lukee Human Design - kartasta, millainen olet. Energiatyypit, profiilit, keskukset, kanavat ja portit syventävät ja laajentavat kaikki tietoisuutta itsestäsi. Sinä päätät, kuinka syvälle haluat mennä.

ITSENSÄ LÖYTÄMINEN –

Human Design Aarreaitta

Haluatko tutustua itseesi omalla tahdilla? Tämä on aarreaittaa sinulle! Tilanteesi ja tarpeidesi mukaan voit valita, haluatko tutkia Human Design -karttaasi elementti kerrallaan vai toivoisitko saavasi pian mahdollisimman laajan tietämyksen. Video- ja workshop-valikoimasta löydät vastaukset kysymyksiisi silloin, juuri silloin, kun sinulle sopii.

Näe omat vahvuudet –

Henkilökohtaiset opastukset ja tapaamiset

Henkilökohtaiset, intuitiiviset luennat ovat syvällisempiä katsauksia karttaasi eli aitoon sinuun ja siihen potentiaaliin, mitä sinussa on. Aloitamme tarkastelemalla kokonaisuutta ja etenemme vähitellen yksityiskohtiin sen mukaan, mitä tietoa elämässäsi tällä hetkellä tarvitset.

Jokaisessa tapaamisessa pyrin katsomaan kokonaiskuvaa ja avaamaan teemoja asiakkaan lähtökohdista sekä tietotason huomioon ottaen.

Työelämän tueksi –

Human Design yritysvalmennus

Human Design on työkalu myös yrittäjille. Se tarjoaa näkökulmia kestävän, omannäköisen yrittäjyyden rakentamiseen. Näissä luennoissa yrittäjäelämää lähestytään Human Design -kartan pohjalta. Sen avulla tunnistetaan itselle luontevimmat ja helpoimmat tavat toimia yrittäjänä.

Human Design on uskomusjärjestelmä, johon ei tarvitse uskoa, jotta sen taika toimisi.

Omaan karttaan tutustumisen voit aloittaa ilmaisella minikurssilla. Kokeile, vaikka et uskoisikaan. Saatat kohdata itsesi.