Human Design - Omannäköinen elämä

Human Design on työkalu itsensä tuntemiseen ja hyväksymiseen sekä omannäköisen elämän rakentamiseen. Se kertoo, kuka olet ja mikä on sinulle luonnollinen tapa toimia ja tehdä valintoja.

Tästä pääset alkuun

Human Designin avulla

Tulet tietoiseksi vahvuuksistasi, mutta myös niistä asioista ja teemoista elämässäsi, jotka sinua haastavat.

Ymmärryksesi itseä ja muita, koko maailmaa kohtaan laajenee.

On helpompi luovia elämässä eteenpäin ja löytää elämään ne ihmiset, jotka näkevät sinut.

Human Design on hyvin käytännönläheinen lähestymistapa omaan itseen.

Se tarjoaa konkreettisia vinkkejä, joiden avulla vapaudut nauttimaan elämästäsi. Se auttaa asettamaan tarvitsemasi rajat ja pitämään niistä kiinni. Ennen kaikkea se lopettaa jatkuvan tarpeen korjata ja muuttaa itseä ympäröivän maailman mukaan. Sillä se kertoo, mitkä piirteet ovat aitoa sinua.

Millaista on sinun omannäköinen elämä?

avara-mieli_kehokartta

Syntymäsi hetkellä sinusta on tullut sinä.

Kaikki luontaiset ominaisuutesi, vahvuutesi ja haasteesi ovat sinuun jo silloin liitetty. Sen aitouden Human Design tuo näkyväksi. Tulkinnoissa valmentajasi toimii enemmän tiedonvälittäjänä kuin varsinaisena tulkitsijana. Hän lukee Human Design - kartasta, millainen olet. Energiatyypit, profiilit, keskukset, kanavat ja portit syventävät ja laajentavat kaikki tietoisuutta itsestäsi. Sinä päätät, kuinka syvälle haluat mennä.

ITSENSÄ LÖYTÄMINEN –

Human Design Aarreaitta

Haluatko tutustua itseesi omalla tahdilla? Tämä on aarreaittaa sinulle! Tilanteesi ja tarpeidesi mukaan voit valita, haluatko tutkia Human Design -karttaasi elementti kerrallaan vai toivoisitko saavasi pian mahdollisimman laajan tietämyksen. Video- ja workshop-valikoimasta löydät vastaukset kysymyksiisi silloin, juuri silloin, kun sinulle sopii.

Kauppa sulkeutuu 1.6.2024, sillä jään luovalle tauolle.

Näe omat vahvuudet –

Henkilökohtaiset tulkinnat ja tapaamiset

Henkilökohtaiset, intuitiiviset tulkinnat ovat syvällisempiä katsauksia karttaasi eli aitoon sinuun ja siihen potentiaaliin, mitä sinussa on. Jokainen Human Design tulkitsija katsoo karttaa omalla tavallaan, omien vahvuuksiensa pohjalta.

Itse en enää toistaiseksi tee tulkintoja, mutta voin lämpimästi suositella sinulle kouluttamiani tulkitsijoita. Tutustu heihin ja ehkä löydät sen kuka on sinulle sopiva tähän hetkeen.

Työelämän tueksi –

Human Design työnohjaus

Human Design on työkalu myös yrittäjille. Se tarjoaa näkökulmia kestävän, omannäköisen yrittäjyyden rakentamiseen. Näissä tapaamisissa yrittäjäelämää lähestytään Human Design -kartan pohjalta. Sen avulla tunnistetaan itselle luontevimmat ja helpoimmat tavat toimia yrittäjänä.

Olen luovalla tauolla ja tällä hetkellä en valitettavasti tarjoa mitään Human Design palveluita.