Human Design energiatyyppi

Human Design energiatyyppi kertoo sinun henkilökohtaisesta aurastasi ja siitä miten energiasi pääsee kaikkein helpoiten virtaamaan omassa arjessasi ja elämässäsi.

Energiatyyppi kertoo sen, miten muut näkevät ja tuntevat meidän energiamme.

Yleensä emme itse sitä huomaa. Se auttaa toisaalta myös itseämme ymmärtämään toisen ihmisen reaktioita ja tuntemuksia seurassamme.

Jokaisella energiatyyppillä on myös oma strategia, joka kertoo, miten voimme luoda itsellemme mahdollisuuksia elämässä. Miten voimme itse vaikuttaa siihen miten energiamme pääsee virtaamaan mahdollisimman helposti ja vähäisellä vastustuksella.

Energiatyyppejä on viisi:
Generaattori, Manifesting Generaattori, Projektori, Manifestori ja Reflektori.

Auratyyppejä puolestaan on neljä, sillä Generaattori ja Manifesting Generaattorilla on samanlainen aura, mutta ne muuten eroavat hieman toisistaan. Kaikilla muilla energiatyypeillä on omanlaisensa aura.

Tutustu omaan energiatyyppiisi

Tutustumalla omaan energiatyyppiisi ja strategiaan, seuraava askel on tututustua omaan auktoriteettiin. Auktoriteetti kertoo, mikä on sinulle luontaisin tapa tehdä itsellesi sopivia päätöksiä. Jokaiselle on olemassa luontainen tapa tehdä päätöksiä itsestään ja ytimestään - sydämestään käsin.

Generaattori

Generaattorina sinulle on elintärkeää suunnata energiaasi asioihin, jotka tuntuvat hyvältä ja jotka sytyttävät sinua.

Manifesting Generaattori

Manifesting Generaattorina olet täällä luomassa ja näyttämässä uusia tapoja tehdä niitä asioita, jotka tuovat itsellesi iloa ja nautintoa.

Projektori

Projektorina olet luontainen opas. Näet ihmiset selvästi, selvemmin kuin he itse näkevät itsensä.

Manifestori

Manifestorina olet täällä inspiroimassa ja laittamassa asioita alkuun, tuomassa kipinää muutokseen.

Reflektori

Reflektorina sinulle on tärkeää, että ympäristö jossa olet, tuntuu aidosti hyvältä, lataavalta ja yllätyksiä tarjoavalta.