Human Design Profile - Profiilin linjat työelämässä

Human Design Profile - Profiilin linjat työelämässä

Nyt ollaan oltu edellisillä viikoilla työelämän äärellä mm. energiatyypin ja energiakeskusten kautta. Tällä viikolla otetaan vielä yksi peili työelämään, nimittäin profiilin linjat 1-2-3-4-5-6 eli ne numerot mitä profiilissa esiintyy.
Profiili on yleensä se jonka teemat ihmiset tunnistaa kaikkein parhaiten erityisesti sen ensimmäisen numeron (vasemmalla), koska se on itselle tietoinen. Oikealla oleva numero eli linja taas on se miten muut meidät yleensä näkee ja se on meille itsellemme hankalampi tunnistaa.

Tein aiheesta myös Avara mieli podcast jakson, jonka voit kuunnella täältä.

Niinkuin kansikuvassa näkyy, on Human Design profiileja 12 erilaista. Tässä blogissa (ja podcastissä) en kuitenkaan käsittele sitä mitä ne syvällisesti kokonaisuutena tarkoittavat, koska siihen menisi hetki jos toinenkin.

Jos kuitenkin haluat oppia omasta profiilista lisää syvällisesti ja juurta jaksaen, suosittelen ostamaan profiiliasi vastaavan syvallisen äänitteen (n. 30-40min) Aarreaitasta (kaupasta).

Tai jos haluat tietää kaikista kaiken, tutustu syyskuun lopussa (2023) alkavaan Human Design koulutukseen ja jos se kutsuu sua, ilmoittaudu mukaan.
Kuvat: www.jovianarchive.com
Tässä kuvassa näet myös miten paljon mitäkin profiili yhdistelmää saatat ympärilläsi tavata.

Profiilin 1.linja työelämässä

 • Se tyyppi joka menee syvälle ja tutkii asiat kunnolla. Hyvä ymmärtää ettei muut niin tee.
 • Tiedät paljon enemmän paljon enemmän kuin luulet. Voit siis ottaa askeleen ennen kuin tiedät "kaiken", mutta kuitenkin niin että et "hyppää kiellekkeeltä tyhjyyteen". Älä siis anna muiden puskea sua yli sen reunan.

Profiilin 2.linja työelämässä

 • Sulle työn ei kuulu olla puurtamista tai kuin työmaa. Sulle työ saa ja "pitää" olla sellaista joka ei tunne erityisesti työltä. 
 • Osaat asioita joita et itse huomaa tai koet että kaikkihan tän osaa. Eli oman osaamisen näkemiseen tarvitset peilejä.

Profiilin 3.linja työelämässä

 • Näet mitkä asiat eivät toimi ja se ei ole se suosituin mielipide. Se on kuitenkin yksi tärkeimmistä. Koska muuten emme osaa muuttaa mitään.
 • Tarvitset vaihtelua ja luovaa tilaa muuttua ja muuttaa asioita.

Profiilin 4.linja työelämässä

 • Tiedät luontaisesti ketä tarvitset ympärillesi, mistä muodostuu hyvä tiimi. Näet ihmisten arvon, vahvuudet ja haasteet.
 • Olet luontaisesti helposti lähestyttävä ja sosiaalinen (ainakin pääosin). Tutustut ja rihmastoidut siis helposti - työsi tulee sisäpiiriltäsi.

Profiilin 5.linja työelämässä

 • Olet käytännönläheinen ja ratkaiset ongelmat hetkessä.
 • Ole tarkka siitä mitä haluat tehdä, tarjota ja missä haluat auttaa jotta et suhlaa aikaasi ja energiaasi johonkin mitä muut luulevat sun tarjoavan.

Profiilin 6.linja työelämässä

 • Iso avainsana on visio ja kärsivällisyys. Ne ympäröi sun elämää. Eli menee aikaa jotta ihmiset näkevät ja ymmärtävät sun vision, koska sä näet asiat laajemmin.
 • Hysäksytkö muuttuvuutesi? Elämäsi on kolmivaiheinen, missä nyt menet? Ensimmäinen - yritys ja erehdys n. 0-30v, toinen - integrointi, lepo, mitä opin? n. 30-50v ja kolmas - roolimalli, itsensä autenttinen ilmaisu n. 50v->. 

 

Kuuntele myös Avara mieli podcast aiheesta.

Haluatko oppia lisää? Seuraava syvällinen Human Design koulutus alkaa 28.syyskuuta 2023 klo 17.00 - Tutustu!

Takaisin blogiin