Miten tulla Human Design tulkitsijaksi?

Miten tulla Human Design tulkitsijaksi?

Vastaus tähänkin on "se vähän riippuu". Tapoja on siis monia. Joten tässä postauksessa kerron sulla joitakin tapoja, miten tulla Human Design tulkitsijaksi?

Itse valitsin mielestäni helpoimman ja nopeimman reitin, mutta toisaalta ohituskaistasta tarvitsee aina maksaa. Mutta ei kaduta kyllä yhtään, siksikin, että se valitsemani reitti tuki kaikkein parhaiten sitä miten itse opin.

Mistä siis lähteä liikkeelle?

 1. Mieti hetki, miten juuri SINÄ opit kaikkein parhaiten? Ja miten opit kaikkein huonoiten? Mitkä asiat vaikuttivat kouluaikoina?
  - Jos sulla oli oppimisvaikeuksia, minkä olisit toivonut olevan erilaista. Esim. mulla on lukihäiriö, jolloin lukemalla oppiminen on joskus erittäin hidasta, tuskaista tai jopa mahdotonta.

 2. Kurkkaa omaa Human Design karttaasi: Katso mikä on sinun profiilisi - oletko tutkija, kehollinen/käytännön oppija vai sosiaalinen oppija? Osoittavatko kaikki nuolesi (variable) oikealle - opit parhaiten kun et joudu keskittymään vain yhteen asiaan kerrallaan. Entä ruuansulatuksesi - determination - miten käsittelet uutta tietoa? tai mikä on sinun määritelmäsi - definition? Jos se on single, et välttämättä kaipaa ketään, vaan opit omassa tahdissasi parhaiten. Muista kuitenkin, että olet kokonaisuus joten voi olla, että sulla on monta eri tapaa oppia.

Kun tiedät vähän miten opit voit alkaa katsella vaihtoehtoja.

 

Miten tulla Huma Design tulkitsijaksi?

Opiskelemalla itse:

 1. Ostamalla parhaat ja luotettavimmat Human Design kirjat (yleensä ne joissa Ra Uru Hu on itse ollut mukana). Lukea ni huolellisesti ja tekemällä itselle muistiinpanoja, miten sanoittaa asiat omin sanoin. Sen jälkeen alkaa tehdä sen jälkeen harjoitustulkintoja läheisille ja tutuille. Kokeilla mitä tietoa ehkä kaipaa lisää eli kokeilla siipiään, sen tiedon varassa mitä itsellä on.

 2. (Sekä) Lukea ja kuunnella netin kautta Ra Uru Hu:n opetusmateriaaleja  ja tekemällä itselle muistiinpanoja, miten sanoittaa asiat omin sanoin. Sen jälkeen alkaa tehdä sen jälkeen harjoitustulkintoja läheisille ja tutuille. Kokeilla mitä tietoa ehkä kaipaa lisää eli kokeilla siipiään, sen tiedon varassa mitä itsellä on.

Opiskelemalla opettajan avulla:

 1. Ostaa erilaisia live- tai verkkokursseja, joiden kautta oppia suoraan opettajalta sen kokoisia paloja Human Designia kuin haluaa. Sekä tekemällä itselle muistiinpanoja, miten sanoittaa asiat omin sanoin. Sen jälkeen alkaa tehdä sen jälkeen harjoitustulkintoja läheisille ja tutuille. Kokeilla mitä tietoa ehkä kaipaa lisää eli kokeilla siipiään, sen tiedon varassa mitä itsellä on.

 2. Osallistumalla maksulliseen syvälliseen ja tuettuun Human Design koulutukseen, joka luo vahvan ja kokonaisvaltaisen perustuksen. Koulutuksia on palon erilaisia ja eri kielellä. Siksi sinun on hyvä valita itsellesi sopiva opettaja ja koulutus. Tutustu siis koulutuksen sisältöön ja opettajaan huolella.

  On esim. olemassa koulutuksia..

  - jossa voit ostaa materiaali pankin ja opiskella materiaalin täysin itsenäisesti.

  - jossa voit opiskella omaan tahtiin ja saada myös opettajan tuen, vaikka itse määräätkin tahdin.

  - jossa olet tuettuna koko matkan niin, että koulutuksessa on tietty aikataulu ja sisältö sekä ryhmä, jonka kanssa tapaatte etänä säännöllisesti. Omassa koulutuksessani tähän kuuluu myös harjoitustulkintojen tekeminen koulutuksen aikana, jos opiskelija haluaa ne toteuttaa sekä työnohjausta.

  - jossa aikataulu on nopea ja sisältö tiivistettyä tai koulutuksia jotka kestävät pidempään ja jotka menevät syvälle. Kumpikaan ei ole toista parempi tai huonompi, ne ovat vain erilaisia kokonaisuuksia.

 

Ota siis aikaa ja tunnustele miten opit parhaiten? Millainen opiskelu tai koulutus sinulle sopii? Sekä kenet valitset opettajaksesi?

Mun Human Design koulutuksiin voit tutustua täältä. Seuraava syvällinen tuettu hypridi koulutukselle ei ole vielä seuraavaa ajankohtaa, mutta voit liittyä odotuslistalle täältä.

Pieniä palasia voit käydä opiskelemassa vaikka heti Human Design kaupassa. 

Takaisin blogiin