Mitä on menestys? -Projektorin menestys, Human Design tavoite tunne

Mitä on menestys? -Projektorin menestys, Human Design tavoite tunne

Avara mieli podcast jaksossa “49. Mitä Projektorin menestys todella tarkoittaa? | Vieraana Anni Turunen”, Anni jakaa oman matkansa Projektorina olemisesta ja matkasta projektorin signature = tavoita tunteen eli Success = Menestyksen äärelle. Tässä blogissa haluan puhua aiheesta vähän lisää.

Mitä on menestys?

Olit Projektori tai et, mutta erityisesti jos olet Projektori, haluan pysäyttää sut hetkeksi miettimään mitä menestys sulle tarkoittaa? Miltä se näyttää? Miltä se tuntuu kehossa? Onko se ulkoista vai sisäistä? Miksi?

Sitten on taas aika katsoa asoita monesta eri näkökulmasta.

Ulkoisesti menestys nähdään hienoina tavaroina, esim. asunto, vaatteet, auto, työpaikka, asema, kello, mielikuva (oli se totta tai ei), miten vakavasti sut otetaan, rahan määrä, sen käyttö ja niin edelleen.

Menestys voi näyttää kaikelta tuolta, mutta se voi tuntua ontolta, jos se ei tule sisältä päin. Se voi myös näyttää ja tuntua just sellaiselta kuin haluat tai koet. Ihan sama mitä muut sanoo tai odottaa sulta.

Joten voitaisko lopettaa sen aukon epätoivoinen täyttäminen ja kohdata itsemme? Voidaanko lopettaa omien vanhempien, sukulaisten, kavereiden, pomojen, IG seuraajien, jne… you name it! Niin näiden ihmisten odotusten ja unelmien täyttäminen?

Luulen että me kaikki ollaan oltu tavalla tai toisella siinä pisteessä missä ulkoiset asiat on määritelleet meidän elämää enemmän kuin me itse. Kun mä olin 19-vuotta mulle oli selvää, mitä haluan. Kaikki ne asiat oli ulkoisia ja täynnä myös mun omia odotuksia ja ajatuksia siitä, että nää kuulu olla ja sitten kun ne ovat mun elämässä niin olen onnellinen. Onneksi heräsin siitä unesta.

Ajattelin siis, että mulla pitää olla työ josta saan hyvää palkkaa, että saan sit asuntolainan ja asunnon. Sitten mun pitää mennä naimisiin ja hommata lapsi. Sitten sen jälkeen isompi asunto. Sitten voin myös osaa mitä haluan kun lapsena en voinut. No tää kaikki siis myös tapahtui, eikä se kaduta yhtään, se on ollut osa tätä reittiä jota oon kulkenut. Siinä vaan oli vähän sellainen irrallinen olo, että mitäs sitten seuraavaksi, sitten suorittamaan ja sitten sekään ei oikeen riittänyt. Niin sanotusti projektista projektiin ja itsensä kiireisenä pitäminen, ettei ehdi kyseenalaistaa tai ajattelemaan mitään.

Omalla tavallaan tosi rauhaisaa ja samalla niin epätyydyttävää! Ilman tätä hetkeä ja pysähtymistä, jotka on mun elämän suola nykyään - hetkessä eläminen ja hitaus.

Human Design ja Projektorin menestys

Human Designissa Projektorin menestys on musta kuvailtu todella kauniisti ja tavalla joka tuntuu myös itselle Manifesting Generaattorina todelta, vaikka se onkin Projektorille se tärkein.

Ra Uru Hu (Human Designin kanavoinut kaveri) kertoo, Projektorin menestys syntyy kun Projektori löytää itsensä elämässä paikasta, jossa hän tulee aidosti nähdyksi, kuulluksi ja tunnustetuksi omana itsenään. Tässä ympäristössä Projektori saa ottaa vastaan itselleen sopivia kutsuja ja muuttaa tavallaan näkymättömästä näkyväksi.

Ihan kylmät väreet iskee (hyvällä tavalla) kun tätä miettii. Kuuntele Annin inspiroiva matka tähän pisteeseen täältä.

Jos sä haluat työstää sun menestystä mun kanssa täältä löydät mun kaikki palvelut. Tämän aiheen äärellä esim. yrittäjänä, voit lähteä mun kanssa matkalle Human Design yritysvalmennus / työnohjaus - 3 x 60min setillä tai ilman yrittäjä näkökulmaa Oma voima äänitteen kanssa tai Deep dive 3x60min syvemmällä kokonaisuudella.

Takaisin blogiin