Mitä Human Design ei ole?

Mitä Human Design ei ole?

Mä en ole varmaan koskaan kirjoittanut tai puhunut kunnolla siitä, mitä Human Design ei ole tai mitä se ei tarjoa.

Eilen törmäsin kollegani Marinkan Instagram postaukseen aiheeen tiimoilta ja inspiroiduin siitä ihan tosissani. Tässä pieni ote hänen postauksestaan:

 

 "Human Design ei ole vastaus kaikkeen. Se ei nosta sinua muiden yläpuolelle tai pienennä egoasi. Se ei suojaa sinua elämän tuomilta jatkuvilta haasteilta.

Sen sijaan se on kutsu aloittaa elinikäinen matka itsetutkiskeluun, löytää oma totuutesi - mikä toimii sinulle ja mikä ei enää palvele sinua."

 

Human Design ei myöskään anna valmiita vastauksia, vaan se tuo esiin mahdollisuudet, hyvinvoivan energiamme potentiaalin, haasteet ja varjot. Se nostaa näkyviin asiat asioina. Se ei tee sun elämästä automaattisesti helpompaa, vaan kun todella valitset itsesi, elämä on hetken jopa vaikeampaa. Toisaalta et koskaan ole ollut niin nähty, omine pilkkuinesi ja raitoinesi. 

Moni tulee Human Designin äärelle odottaen valmiita vastauksia - kuten.. 

“kerro mitä mun pitäisi tehdä, nyt, seuraavaksi, elämässä jne.?” 

“mikä on mun elämän tarkoitus?”

“niinkuin askel askeleelta, 1-2-3 jne. että voin vaan toteuttaa..”

 

Näihin Human Design ei vastaa. Se kertoo kyllä sinusta sinuna ja kyvyistä mitä sulla on, mutta ei vaikka miten ja milloin?

Ne vastaukset löytyvät sun sisältä. - meidän omasta auktoriteetistä käsin (jolla teemme itsellemme luontaisella tavalla päätöksiä - mental projektorilla ja reflektorilla tässä on oma tvistinsä).

Human Design antaa sulle työkalut, joiden kanssa lähteä ihan oikeaan maailmaan KOKEILEMAAN KÄYTÄNNÖSSÄ, mikä on sua ja sulle linjassa/hyväksi.

Se vie aikaa ja se vaatii sen, että kohtaata itsesi ja maailman.

 

Jos mikään ei muutu/ jos mitään ei muuta - mikään ei muutu.

“Ei ole laatikkoa johon voit turvallisesti käpertyä, jatkuvan onnen ja selkeyden kylpyyn.”

Lisäksi mm. somessa törmää hyvin haitalliseenkin sisältöön, jossa Human Designia käytetään jonain taikakaluna tms. 

Oikeesti duuni pitää kuitenkin tehdä itse!

Human Design on työkalu, jota voi oikeasti käyttää omassa elämässä, mutta se ei ole mikään taikapilleri tai pikajuna onneen.

Okei, no mulle se on ollut vähän sitäkin, mutta työkaluna, ei ulkoisena auktoriteettina, joka on taas yksi taho joka tunkee mut johonkin boksiin - Tiedäthän?!

Kun itsensä on hukannut elämän kuorien alle, itsen löytämiseen menee aikaa ja vaivaa.

Mä rakastan Human Designia koska se ei sanele, mitä mun pitäisi tehdä. 

Oon niin kyllästynyt siihen, että joku tai jokin kertoo, mikä on mulle hyväksi. Onneksi niitä ihmisiä ja asioita ei enää ole paljon mun ympärillä. 

HD on avannut mulle niin paljon asioita, esim. miten voin hyväksyä itseni, lapseni, puolisoni, ystäväni, äitini jne. ominaisuuksineen.

Human Design on mulle rakkauden kieli. 

Ja yksi siistein asia on se kun voin sitä rakkautta välittää mun asiakkaille. 

 

Jos sä haluat oppia lisää sun omasta Human Design kartasta ja syventyä itseesi - kohdata itsesi aloita mun maksuttomasta minikurssista, sitten voit sukeltaa syvemmälle sun energiatyyppiin ja tutustua sun elämän teemoihin profiilin kautta. Tai voit tilata multa Human Design tulkinnan (jotka ei ole saatavilla jatkuvasti, mutta kurkkaa milloin?).

Takaisin blogiin