Human Designin vieminen omaan arkeen ja elämään

Human Designin vieminen omaan arkeen ja elämään

Yksi kaikkein tärkeimpiä asioita Human Designissa on viedä kehokartan kautta saatu tietoisuus oikeaan elämään ja avata silmät huomaamaan ja olemaan läsnä omassa arjessa. Ilman kokeilemista, testaamista ja tiedostamista saamastasi tietoisuudesta ei ole mitään hyötyä todellisuudessa.

Human Design antaa sulle ns. suurennuslasin jonka avulla voit oppia tuntemaan itsesi. Tuntemaan mikä tulee sulta luonnostaan, jopa helposti sekä auttaa näkemään sen version joka on sua eikä mitään tai ketään muuta. Autenttisesti sinua.

Tutkimalla itse tai kuuntelemalla ja/tai keskustelemalla, kun joku tulkitsee sun Human Design kehokarttaa, tietoisuus lisääntyy pala palalta. Aina just sen verran ja silloin kun olet valmis ottamaan sen tiedon vastaan ja just siltä tyypiltä jonka energia ja tapa puhua resosoi, mätsää sun energian kanssa.

Human Design ei poista tai lisää suhun mitään, eikä se sano mitä sun pitää tai pitäisi tehdä. Se vain avaa sun mielen näkemään sut just sellaisena kuin sä olet. Ei muuta. Ja se saa myös miettimään kuinka moni meistä (minä mukaan lukien) yrittää elämässään toteuttaa jonkun toisen toiveita ja jonkun toisen totuutta, unohtaen, eksyen ja irtautuen itsestään ja omasta totuudesta.

Siksi saatu ymmärrys ja tietoisuus tulee tiedostaa, kokeilla ja havaita itse. Mikä resonoi, mikä ei? Mikä on mua ja mikä jotain toista? Missä mun rajat menee? Luonko rajoja rakkaudesta vai pelosta käsin? Kukaan muu ei ole sinä tai minä <3

Takaisin blogiin