Avara mieli podcast 3.kausi

Avara mieli podcast 3.kausi

32. Mihin Human Design vastaa? Mihin sitä voi hyödyntää?

Tässä kolmannen kauden viimeisessä jaksossa kerron, mihin Human Design vastaa? Ja mihin sitä voi hyödyntää tai soveltaa? Millaisiin kysymyksiin se vastaa? Käyn läpi muutamia esimerkkkejä ja silti varmasti jää paljon mitä ja mihin Human Design vielä voi vastata tai missä Human Design voi auttaa sekä tukea löytämään itselle sopivat vastaukset. Joten jos sulla on elämässä jokin asia joka painaa tai vaivaa, mutta et oikeen tiedä miten lähestyä sitä, laita viestiä niin voin kertoa miten Human Designin avulla voidaan asiaa lähestyä ja tietysti kerron myös jos tarvitaankin jotain ihan muuta.

Kiitos kun olet ollut mukana, podcast palaa taas syksyllä ja sillä aikaa voit kuunnella väliin jääneet jaksot tai laittaa ehdotuksia jaksojen aiheista tai vieraista. Ihanaa kesää!

 

31. Voisimmeko olla suorempia? | Vieraana Valore akatemian Kerttu Tahvanainen

Joskus haluaisin olla paljon suorempi kuin olen, myös viestinnällisesti. Mitä suoruus edes on? Mitä hyötyä on olla suora itselle tai kenellekään muulle? Suoraan puhuminen myös pelottaa koska ei tietenkään haluta tulla hylätyksi vaan hyväksytyksi. Kuitenkin aina tarvitaan niitä jotka kertovat ajatuksensa ääneen ja ovat valmiita keskustelemaan ja avartamaan tapaansa ajatella.

Valore akatemia Kerttu on instagramissa @valoreakatemia

 

 

30. Skeemat eli tunnelukot - Mikä on tunnelukko?

Skeemat eli tunnelukot - Mikä on tunnelukko? Mitä se tarkoittaa ja millaisia ovat 18 eri tunnelukkoa? Millaisia uskomuksia tunnelukot muodostavat? Miten tunnelukot muodostuvat? Mitä tarkoittaa sisäinen lapsi, vastuullinen aikuinen ja haitallinen vanhempi? Mulle tunnelukkoihin tutustuminen omakohtaisesti ja viime syksynä opiskelun merkeissä on tuonut paljon selkeyttä, ymmärrystä ja työkaluja elämään itseni kanssa mutta myös ihmissuhteissa. Niiden ymmärtäminen on lisännyt myös omaa mielen hyvinvointia.

-> Tunnelukkosi testin voit tehdä ositteessa: https://www.tunnelukkosi.fi/testi.php
-> Kirja josta mainitsen liittyen itsemyötätuntoon: Itsemyötätunto - Ronnie Grandell

 

29. Arvot = Mikä on sulle tärkeää elämässä? | Vieraana Maarit Jantunen

Arvot = Mikä on sulle tärkeää elämässä? Keskusteltiin Maarit Jantusen kanssa arvoista, siitä miten ne voi muuttua pitkin elämää ja miten osa niistä voi olla jopa meidän perusvahvuuksia. Miten lisätä niitä omassa arjessa tai ylipäänsä lähestyä? Puhuttiin myös vähän muustakin, sekä mulla meni yhdessä kohtaa jopa vähän paasaamiseksi asioissa joihin uskon - toivottavasti nautit tästä keskustelusta yhtä paljon kuin mä!

Maarit Jantunen on instagramissa: @maaritjantunen

 

22.4.2021

28. TRE menetelmä | Tärinäterapiaa stressinpurkuun

Tässä jaksossa kerron TRE-menetelmästä (Trauma & Stress Release Exercise) eli suomeksi tärinäterapiasta vaikka kyse ei olekaan varsinaisesti terapiasta vaan kehon luontaisen palautumismekanismin herättämisestä, sen käytöstä ja hyödyistä meidän elämässä. Mulle TRE oli se THE juttu ja kerron miksi. Mä opiskelin itseni TRE tärinäterapia -ohjaajaksi v.2019 ja olen sen jälkeen ohjannut sitä useille ryhmille ja tietysti yksilöille täällä Etelä-Suomessa. Tärinä harjoittelulla on monia yksilöllisiä hyötyjä ja taito täristä on meillä kaikilla valmiina. Länsimaissa tärinä on ollut pitkään (ja on vieläkin) väärin ymmärretty osa meitä kaikkia. Tärinä on hyvä asia, se ei tee meistä huonoja, viallisia tai mitään muuta vastaavaa vaan kehollisia olentoja joiden keho haluaa vain löytää tasapainon ja tukea meidän hyvinvointia.

15.4.2021

27. Loitsulaulujen taika | Vieraana Noora Korppi

Loitsulaulut, niiden taika, NLP, kuukautis- ja kuunkierto. Noora on tunnetaito valmentaja ja loitsulaulaja. Hän tekee tai kanavoi laulut ja järjestää loitsulaulupiirejä, kun sille on mahdollisuudet. Miten loitsulaulu syntyy? Miten NLP:tä voi käyttää? Miksi kannattaa seurata kuukautiskiertoaan ja kuunkiertoa - kuun liikkeitä?

Noora Korppi on instagramissa ja Youtubessa @noorakorppi

 

8.4.2021

26. Energiat meidän kehossa ja mielessä | Human Design kehokartan keskukset

Tässä jaksossa käydään läpi Human Design kehokartan kaikki keskukset sekä mitä tarkoittaa kun keskus on aktiivinen (värillinen) tai avoin (valkoinen)? Keskuksia on 9 pää-, mieli-, kurkku-, identiteetti-, intuitio-, sakraali-, ego-, tunne- ja juurikeskus. Jokainen keskus tuo meille oman energiansa ja vaikutuksensa meidän arkeemme.

 

1.4.2021

25. Human Design tosielämässä | Vieraana Marinka Essel

Tässä jaksossa mulla on vieraana suomalainen kollegani Marinka Essel. Puhuttiin Marinkan kanssa tietysti Human Designista mm.energiatyypeistä, niiden auroista, meidän kehokarttojen eroista esim. pää- ja mielikeskuksen osalta sekä keskuksista eri näkökulmista ja mitkä asiat kehokartalla vaikuttavat toisiinsa. Hyvänä muistutuksena, kun seuraa asioita joita rakastaa, jotka tuo hyvää mieltä löytää kyllä oman polkunsa.

🌬️ Marinkan löydät instagramista @humandesign.fi25.3.2021

24. Kaikki mitä tarvitset on strategia ja auktoriteetti! | Human Design perusteet

Perusteet on tarpeen oli kyse mistä hyvänsä ja tässä jaksossa kerron miksi Human Designin perusteet on niin tärkeät? Miksi kaikki mitä lopulta siitä sun tarvitsee muistaa on energiatyyppi, strategia ja auktoriteetti? Oman Human Design kehokartan löydät esim. täältä. Ilmaiselle Human Designin perusteet -minikurssille pääset tästä ja jos haluat varata Human Design luennen mun kanssa ja lukea niistä lisää löydät ne täältä.

Jaksot joista mainitsen:
🌬️Jakso 18. 5 energiatyyppiä ja niiden strategiat
🌬️Jakso 20. Auktoriteetit
🌬️Jakso 23. Astrologia ja Human Design

18.3.2021

23. Vertailusssa Astrologia ja Human Design | Vieraana Astrologi Veera Laine

Vertailusssa Astrologia ja Human Design | Vieraana Astrologi Veera Laine. Tässä jaksossa puidaan Astrologi Veera Laineen kanssa mitkä asiat ovat samankaltaisia tai erilaisia, astrologiassa ja Human Designissa. Itsä olen Human Design kehokartan tulkitsija/lukija, eli teen Human Design luentaa suomeksi. Jaksossa kerrotaan molemmat miten ollaan päädytty oman asiamme äärelle, mikä siinä on parasta ja tehdään toisillemme tulkinnat "omaa järjestelmäämme" käyttäen.

🌬️ Veeran löydät instagramista: @intuitiolla.byveera ja tulevaisuudessa myös www.intuitiolla.fi (sivu ei siis ole vielä välttämättä saatavilla).

11.3.2021

22. Mikä on sun "rooli" täällä pallolla? | Human Design Profiilin linjat

Tiedätkö miten sun (energia) on täällä manifestoimassa sun olemassaoloa? Ehkä jonkin asteisesta "roolista" voitaisiin jopa puhua. Tässä jaksossa käydään siis läpi Human Design Profiili - 6 erilaista linjaa joista muotoutuu sun designin profiili. Oletko täällä tutkimassa? Nautitko omasta ajasta ja omasta flowsta harrastuksiesi kanssa? Tyyppi joka oppii ja kehittyy yrityksen ja erehdyksen kautta? Onko sulla vahva yhteys sun verkostoon? Oletko roolimalli? Pelastatko päivän, missä ikinä oletkin?


4.3.2021

21. Hidastaminen, taide ja inspiroiva arki | Sari Härkönen-Rand - Kotokunnaksesta

Hidastaminen, taide ja inspiroiva arki | Sari Härkönen-Rand - Kotokunnaksesta Sari kertoo tarinansa suorittajasta hidastamiseen, johon moni voi varmasti samaistua. Me keskustellaan jaksamisesta, uupumuksesta, hidastamisesta, taiteesta, mikä Saria inspiroi taiteessa? ja Miten hänestä tuli taiteilija? Miten taide on tuonut ja opettanut käsivällisyyttä? Kotokunnas on Sarin IG tilin nimi mutta myös heidän itserakentamansa paikan nimi Turun seudulla. Sari asuu siellä poulisonsa, rescue koira Calla sekä kaksi herttaista ja opettavaista hevosta, Irlannincod Nana ja Norjan vuonohevonen Hilu.

Sarin löydät instagramista: @kotokunnas


25.2.2021

20. Miten tehdä itselle sopivia päätöksiä? | Human Design Auktoriteetit

Tässä jaksossa kerron Human Designin auktoriteeteistä eli sulle energeettisesti parhaasta tavasta tehdä päätöksiä. Oman Human Design kehokartan löydät esim. täältä. Ilmaiselle Human Designin perusteet -minikurssille pääset tästä ja jos haluat varata Human Design luennen mun kanssa ja lukea niistä lisää löydät ne täältä.

Takaisin blogiin